top of page

FIERLOOS ARCHITECTEN is een platte organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Naast architecten, hebben wij technisch specialisten in dienst met elk een eigen expertise, zoals kostencalculatie, brandveiligheid, bouwfysica, duurzaamheid of passief bouwen. Onze ontwerpen worden in het team vroegtijdig en continu getoetst op haalbaarheid. Wij adviseren ook bij haalbaarheidsstudies, beeldkwaliteitsplannen, brandveiligheid en gebruiksvergunningen.

Fierloos_website_WEB-40.jpg
Architecten

DE ARCHITECT binnen ons bureau is Martin Fierloos. Hij is uw eerste aanspreekpunt, en degene die uw wensen en ideeën vertaalt naar een optimaal ontwerp binnen uw budget. Door de praktische bouwkundige opleiding die hij volgde voor zijn studie architectuur, is uw ontwerp vanaf de eerste schets een realistisch ontwerp. Het voorstel op papier kunnen we realiseren tot in de kleinste details. Zonder concessies in de uitvoering, want in de finesse herkent u immers een Fierloos ontwerp.

Fierloos_websiteHR-36.jpg
Projectleiders

Onze PROJECTLEIDERS maken uw ontwerp bouwklaar, en begeleiden de bouw van begin tot eind. Van het eerste gesprek tot de oplevering voeren zij de regie over de bouw. Zij zijn uw contactpersoon en voeren het contact met (onder-) aannemers en leveranciers om te zorgen dat planning en budget worden bewaakt. Onze projectleiders en tekenaars hebben daarnaast elk een specialisatie, zoals bouwfysica of duurzaamheid.

Fierloos_website_WEB-42.jpg

Naast de bouwkundige specialisaties van onze projectleiders en tekenaars, verzorgen wij ook specialistisch advies op aangrenzende of ondersteunende terreinen. U kunt hierbij denken aan installatieadvies en constructieadvies, maar ook aan een persoonlijk tuinontwerp of interieuradvies. Het interieur van uw woning kan uiteraard ook in 3D worden uitgewerkt, om u een goed beeld te geven hoe het straks zal zijn als uw woning is afgebouwd en naar uw smaak en stijl is ingericht.

Specialisten
Fierloos_website_WEB-19.jpg
Tekenaars

De TEKENAARS borgen dat het beheersen van de technische detaillering hand in hand gaat met een onderscheidend ontwerp. De tekenaars ondersteunen de projectleiders en werken de details in uw ontwerp uit tot in de puntjes. Zij maken hierbij gebruik van zowel 3D programma’s als BIM (Building Information Models). Net als de projectleiders bieden ook onze tekenaars meerwaarde vanuit hun individuele specialisatie.

Fierloos_websiteHR-20.jpg
bottom of page